Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Οι 4 μεταγραφικοί στόχοι του Ηρακλή!


Μπορεί ο Ηρακλής να έχει ένα σωρό εκκρεμότητες και προβλήματα ωστόσο δεν θα πρέπει να μπει ''φρένο'' στην μετεγγραφική  του ενίσχυση.

Οι κυανόλευκοι έχουν τεράστια ανάγκη ενδυνάμωσης του ρόστερ και το ''Αχτύπητο δίδυμο'' σας παρουσιάζει τους παίκτες που ταιριάζουν στα θέλω του Νίκου Παπαδόπουλου


  • Πίτου Γκαρσία: Ο παλαιός και ιδιαίτερα αγαπητός Αργεντίνος ποδοσφαιριστής αποτελεί προσωπικη επιλογή του Νίκου Παπαδόπουλου. Μάλιστα η πρώτη απόπειρα απόκτησης του είχε γίνει το περασμένο Φλεβάρη αλλά τότε δεν προχώρησε καθώς ο Σπύρος Παπαθανασακης ήθελε να κάνει μια νεανική ομάδα και Πίτου θεωρούνταν αρκετά μεγάλος σε ηλικία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Αργεντινός <<άσσος>> να μετακομίσει στην μακρινή Κορέα στην οποία έχει και συμβόλαιο μέχρι τον Νοέμβριο του 2016 με την ομάδα της seognam.Οι Κορεάτες  τον αμείβουν πλουσιοπαροχα, καθώς ετησίως του προσφέρουν ένα ποσό που αγγίζει τις 310.000 ευρώ!.Άλλα ο Πίτου θέλει να επιστρέψει στην δεύτερη του αγάπη μετά την κόρη του όπως τονίζει με πολύ λιγότερα χρήματα. Η περίπτωση του μπορεί να έχει πολλά ''αγκάθια'' όπως η λύση αποδέσμευσης του από τον Κορεατικό σύλλογο, και το υψηλό συμβόλαιο. Ωστόσο υπάρχει θέληση του ίδιου του ποδοσφαιριστη στο να ''σπάσει'' το συμβόλαιο του και να ξανά ντυθεί  για τρίτη φορά στην καριέρα του στα κυανόλευκα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σπύρος Παπαθανασάκης τις επόμενες μέρες θα μετουσιώσει το πολυπόθετο ενδιαφέρον σε πρόταση με την ελπίδα της συμφωνίας.

  • Σάββας Γκέντζογλου : Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί την εναλλακτική επιλογή του Πιτου.Οι συζητήσεις και οι επαφές βρίσκονται σε καλό σημείο με τον ίδιο να χαρακτηρίζει τον Ηρακλή ως την ιδανική επιλογή εφόσον του εγγυηθούν ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις πληρωμές. Ο μεγαλομέτοχος έχει χειριστή εξολοκλήρου το συγκεκριμένο θέμα και οι επόμενες μέρες χαρακτηριζονται κρίσιμες. Οι εξελίξει του εν λόγο φλερτ θα επηρεαστεί κατά ένα μεγάλο βαθμό και από την πορεία των διαπραγματεύσεων με τον Πίτου Γκαρσία.

  • Tαξιάρχης Φούντας: Ο  νεαρός μέσος  εμφανίζεται ''ζεστός'' στο ενδεχόμενο μετακόμισης του στην ''νύμφη'' του θερμαικου. Η μοναδική παράμετρος είναι Σάλτσμπουργκ στην ομάδα οπού ανηκει δηλαδή  ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής  προκείμενου να δοθεί το τελικό ΟΚ για τον δανεισμό του στον Ηρακλή.Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι σε διαρκεί επικοινωνία μεταξυ του και του αναλύει καθημερινά τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα, καθώς και το πόσο πολύ τον θέλει. Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι πιθανότητες υπογραφής είναι μεγάλες και οι επομενες μέρες χαρακτηριζονται ως ιδιαίτερα κρίσιμες.

  • Αλεξανδρος Κούρος: Εκτός από τους  προαναφερθείς ποδοσφαιριστές, ακόμα ένας παίκτης που έχει προταθεί είναι ο Κούρος του Ατρομήτου που θα είναι πιθανόν ο αντικαταστάτης του Μπουκουβάλα που δεν αποκλείεται να πάει Ατρόμητο ή Βέλγιο.Μπορει ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου να ξεκίνησε ιδανικα  την καριέρα του, όμως αυτη δεν είχε και την ανάλογη συνέχεια.Ετσι λοιπον ψάχνει μια νεα ευκαιρία για να κερδίσει τον εαυτό του αλλά και να κανει ενα restart.

Επιμέλεια : Μιχαλης Τσιγγενης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου