Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Πολλά τα προβλήματα αλλά υπάρχει και ο σχεδιασμός .


Ο Ηρακλής μπορεί να περπατάει σε τεντωμένο σχοινί και το μέλλον του να χαρακτηρίζεται  ως δυσοίωνο.Ωστόσο θα πρέπει να εφαρμοσθεί και το μεταγραφικό πλάνο.

Ο Ηρακλής σήμερα έκανε την πρώτη του συγκέντρωση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα .Το πάρον έδωσε αρκετό πλήθος κόσμου παρ'ολου που δεν πρόκειται για την επίσημη πρώτη!!!

Με αυτό τον τρόπο ο κόσμος ήθελε να στείλει το μήνυμα στους ποδοσφαιριστες και στο τεχνικό επιτελείο ότι θα είναι για ακόμα μια δύσκολη χρονιά διπλά τους από την πρώτη μέχρι την τελευταια στιγμή.

Η ομάδα μπορεί να εμφανίζεται αποδυναμωμενη μετά τις αποχωρίσεις ποδοσφαιριστων που αποτέλεσαν την περσινή σεζόν  βασικά ''γρανάζια''της κυανόλευκης ''μηχανής''(Βέλλιος,Μπουκουβάλας,Καρασαλίδης,Τσιλιανίδης,Πουρτουλίδης κλπ)

Ωστόσο θα πρέπει να αρχίσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός με την αποκτήσει ποδοσφαιριστων οι οποίοι θα μπορέσουν να βοηθήσουν ουσιαστικά  την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη χρονιά ελεώ των διοικητικών  και οικονομικών προβλημάτων.

Η αρχή έγινε με την απόκτηση του νεαρού Παύλου Λάσκαρη ο οποίος  πέρυσι αγωνιζόταν στον Φωστήρα και υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων!!

Παράλληλα οι πρώτοι στόχοι και οι παίκτες με τους οποίους έχουν κορυφώσει  τις επαφές τους οι κυανόλευκοι είναι γνωστοί.

Το όνομα του παλαιού γνώριμου  Πίτου Γκαρσία δεν είναι ''κρυφό'' ωστόσο η συγκεκριμένη περίπτωση αντιμετωπίζει  σημαντικές δυσκολίες λόγο του συμβολαίου του στην Κορέα το οποίο εκπνέει το χειμώνα του 2016.Αυτο ίσως αποτελέσει ένα σημαντικό ,και αποτρεπτικό παράγοντα για την συνέχεια των διαπραγματεύσεων.

Σαν εναλλακτική και πιο πιθανή λύση είναι αυτή του Σάββα Γκέντζογλου με τον Ελληνα μέσο αν και έχει σε ισχύει  συμβόλαιο  με την ιταλική Μπάρι. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης εμφανίζεται αποφασισμένος να τον κάνει δικό του δίνοντας μάλιστα και κάποια χρήματα ως δέλεαρ στην ιταλική ομάδα. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες η συνολική κίνηση του μεγαλομετόχου ίσως  ξεπεράσει τις 170.000 ευρώ!

Από εκεί και πέρα ένα από τα πιο ''ζεστά'' ονόματα της μεταγραφικής λίστας είναι και το όνομα του Ταξιάρχη Φούντα με τον νεαρό μέσο να εμφανίζεται ''ζεστός'' στο ενδεχόμενο μετακόμισης του στην ''νύμφη'' του θερμαικου. Η μοναδική παράμετρος είναι Σάλτσμπουργκ στην ομάδα οπού ανηκει δηλαδή  ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής  προκείμενου να δοθεί το τελικό ΟΚ για τον δανεισμό του στον Ηρακλή.

Επιμέλεια :Μιχαλης Τσιγγενης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου